Informacja o wyborze oferty na dostawę mięsa i przetworów mięsnych na rok 2024
19‑12‑2023 14:55:23
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Informacja o wyborze oferty na dostawę nabiału i produktów mlecznych na rok 2024
19‑12‑2023 09:51:34
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Informacja o wyborze oferty na dostawę pieczywa na rok 2024
19‑12‑2023 09:44:54
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Informacja o wyborze oferty na sukcesywną dostawę pieczywa na rok 2023
21‑12‑2022 15:43:45
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Informacja o wyborze oferty na sukcesywną dostawę nabiału i przetworów mlecznych na rok 2023
21‑12‑2022 15:30:05
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Informacja o wyborze oferty na sukcesywną dostawę mięsa i przetworów mięsnych na rok 2023
21‑12‑2022 15:10:02
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Informacja o wyborze oferty
23‑05‑2022 12:36:19
Informacja o wyborze oferty na zadanie " Sukcesywna dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Gościnie".
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Informacja o wyborze oferty
23‑05‑2022 12:38:59
Informacja o wyborze oferty na zadanie "Sukcesywna dostawa nabiału i przetworów mlecznych do Domu Pomocy Społecznej w Gościnie".
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Informacja o wyborze oferty
22‑11‑2021 14:48:46
w zapytaniu ofertowym "Sukcesywna dostawa nabiału i przetworów mlecznych"
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Ogłoszenie o wyborze najkorzystniejszej oferty w postępowaniu przeprowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego
27‑11‑2013 11:45:21
na: LIKWIDACJA BARIER ARCHITEKTONICZNYCH W DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W GOŚCINIE POPRZEZ DOSTOSOWANIE OTWORÓW DRZWIOWYCH DO RUCHU OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI W PRAWIE BUDOWLANYM
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Typ dokumentu:
application/pdf
Rozmiar:
586KB
Liczba pobrań:
Trwa wczytywanie
Liczba komunikatów archiwalnych: 20 Numer strony: 1 2